Kozmetikusok számára

A „LARENS PROFESSIONAL LINE” vezető oktatója

“Ami engem személyesen meggyőzött arról, hogy együttműködjek ezzel a márkával, az a tény, hogy a vásárlók több mint 70%-a a LARENS termékek kipróbálása után abbahagyta egyéb kozmetikumok kipróbálását és keresését. A LARENS-nél maradtak.

Már 8 éve dolgozom a LARENS PROFESSIONAL LINE kozmetikai márkával, a piacra kerülése kezdete óta. Rendszeresen tartok tanúsítványt adó képzéseket szakképzett kozmetikusok számára Pozsonyban és Kassán.”


Miért működjön velünk együtt?


Bizonyítható eredmények

A kiváló minőségű termékek garantálása érdekében a LARENS széleskörű kutatásokba és termékei fejlesztésébe fektet be. A tudomány és a természet egyesítése.


A LARENS gyógyhatású kozmetikumok

A LARENS nem kozmetikum, a LARENS gyógyhatású kozmetikumokat jelent, a kozmetikumok sokkal magasabb formája, amely képes behatolni a bőr mélyebb rétegeibe.


Látható eredmények

Az eredményt az Ön vendégei a kozmetikai szalonjának már az első látogatása után láthatják és el lesznek tőle ragadtatva – ami manapság egyedülálló.


Otthoni használatra is

A vendégek nagyra értékelik, hogy a Larensnek otthoni használatra szánt termékei is vannak, otthon is folytathatják az arcápolást a Larens-szel, ezzel fokozva az eredményeket. 


A LARENS lett a márkájuk

Vendégei abbahagyják a számukra megfelelő kozmetikumok keresését. A Larens lesz a márkájuk, amelyet már nem cserélnek le. 


Megfizethető ár

Természetesen megértjük, hogy az ár is nagyon fontos, ezért kellemesen meg fognak lepődni termékeink megfizethető árán. 


Larens Professional – több mint ápolás

A Larens Professional fejlesztésekor fontos volt számunkra, hogy a termékcsalád termékei különbözzenek a piacon „valaminek” köszönhetően, ami senki másnak nincs. Sikerült! Termékeinkben olyan összetevőket talál, amelyeket hiába keres a konkurenciánál.  A Larens Professional Line termékeit nemcsak a szakemberek, hanem az ügyfelek is értékelik. Számos díjat is kapnak az innováció és az exkluzivitás kategóriájában, és elismertek azért is, mert egyedülálló, széles körű hatást kínálnak.


Ha együttműködik velünk, 
azonnali 20-40%-os kedvezményt kap. 

Már az első megrendelést 40% kedvezménnyel vásárolhatja meg 
Speciális AKCIÓK + INGYENES termékek

*Az ár megismeréséhez és a termékek megrendeléséhez kapcsolatba kell lépnie velünk az űrlapon keresztül.


Tudjon meg többet a Larens márkáról

Ha az Ön érdeklődését is felkeltette a LARENS kozmetikai márka, és szeretne többet megtudni róla, valamint arról, hogyan kell dolgozni a „LARENS PROFESIONAL LINES” termékeivel a szalonjában - office@elisette.sk