A LARENS-RŐL

„FORRADALMI MEGÚJULÁS SZIKE NÉLKÜL!“

logo Larens

A Larens termékek a svájci – lengyel WELLU vállalat, modern és innovatív termékei, amelyeket bőrápolásra terveztek. Elsősorban az öregedés jelei és a bőrproblémák elleni küzdelemre összpontosítva.

Termékeink gyógyhatású kozmeceutikumok, amelyek bőrgyógyászati problémákra is megoldást nyújtanak. A kozmeceutikumok, kitöltik az űrt a kozmetikumok és a gyógyszerek / esztétikai orvoslás között. Kozmeceutikumokból csupán 2% -3% van a piacon.

Olyan alapkoncentrációkat tartalmaznak, amelyek terápiás hatással rendelkeznek. Jelentős módon megrövidítik és támogatják a gyógyulási folyamatokat a bőrben és nem utolsó sorban megakadályozzák a visszaesést.

A termékeink kifejlesztése folyamán nagyon fontos volt számunkra, hogy megkülönböztető erővel bírjanak, és olyan hatóanyagokkal is rendelkezzenek, amivel semmilyen más termékek nem rendelkeznek. A mi termékeinkben olyan összetevőket is megtalálnak, amelyeket hiába keresnének a konkurenciánál.

A Larens márka kínálata több mint 14 éves kutatás eredménye, amelyet a WellU vállalat Tudományos Tanácsa végzett Prof. n. dr. hab. med. Andrzej Frydrychowski vezetésével, és amelynek tagjai tudósok, kutatók, bőrgyógyászok és kozmetológusok.

A Larens a tudományos felfedezések és a természet ajándékainak forradalmi egyesítését képviseli, amely egy nem invazív, biztonságos és hatékony módszert kínál a fiatalos és egészséges megjelenés elérésére.

Larens Termékek

A Larens termékek 3 fő csoportja:

 1. Larens – termékek mindennapi otthoni bőrápolásra.
 2. Larens Professional Line – professzionális termékek, melyek kizárólag szépségszaloni használatra ajánlottak, tehát ezeket a termékeket
  kizárólag regisztrált szakemberek részére értékesítjük!
 3. Larens Colour – dekorkozmetikumok. Ez egy jól harmonizált kapcsolat a Larens kozmeceutikumok gondos ápolása és a Larens Colour minősége között.

Prof. n. dr. hab. med. Andrzej Frydrychowski karrierje során számos díjat és kitüntetést szerzett.

Tudós, aki 7 szabadalommal rendelkezik és több kitüntetést, elismerést kapott, többek között Genfben és Brüsszelben. A kollagén kinyerésére szolgáló, egyedülálló módszer megalkotója, amelynek köszönhetően a kollagén szerkezete és egyedi tulajdonságai teljes mértékben megmaradnak. Ez a felfedezés teljesen megváltoztatta a modern kozmeceutikumok és nutraceutikumok összetételét és ezáltal a hatékonyságát is. Prof. n. dr. hab. med. Andrzej Frydrychowski 2003 óta dolgozik a WellU vállalattal.

Prof. n. dr. hab. med. Andrzej Frydrychowski

DÍJAK, ELISMERÉSEK

 • Aranyérem a brüsszeli Eureka 97 kiállításon
 • Aranyérem a 26 Salon International des Inventions – Geneve 98 kiállításon
 • Grand Prix az I. Nemzetközi Felfedezések Kiállításon INNOVATION 98 az Agy térfogata változásainak nem invazív megfigyelésére szolgáló rendszerért
 • 1999-ben gratuláló levél a Tudományos Kutatási Bizottság elnökétől, Andrzej Wiszniewski minisztertől az agy véráramlása változásainak nem invazív megfigyelésére szolgáló rendszer kidolgozásáért

A professzor a Lengyel Fiziológiai Egyesület (Polskie Towarzystwo Fiziologiczne) aktív tagja. Továbbá tagja a Lengyel Akupunktúra Egyesületnek (Polskie Towarzystwo Akupunktury), amelyben az Állami Irányító Bizottság tagja, az Akupunktúra Állami Tudományos Bizottságának elnöke és a Pomerániai Kirendeltség elnöke. 1999-ben kinevezték a Lengyel Akupunktúra Egyesület tiszteletbeli tagjává. Hatalmas tapasztalatait és tudását megerősíti a világ tudományos testületeinek elismerése.

Díjak, elismerések Larens
díjak, elismerések

A LARENS MÁRKA JELLEMZŐI

 • Termékeink gyógyhatású kozmeceutikumok, amelyek sok esetben bőrgyógyászati problémákra is megoldást nyújtanak
 • Minden bőrtípusra alkalmasak kortól és nemtől függetlenül
 • A bőr által kimagasló tolerálhatóság
 • Innovatív hatóanyagok és a természet ajándékainak forradalmi egyesítése, gazdag összetevőkkel
 • Ránctalanítás, Anti – Aging
 • Regenerálás, táplálás és védelem
 • A Biopeptidek szinergiája
 • A hatóanyagokat a bőr mélyebb rétegeibe juttatják
 • Serkentik a kollagén, elasztin és hialuronsav termelését
 • Világosítják és kiegyensúlyozzák a bőr színtónusát – segítenek a pigmentfoltok és a bőr fotoöregedése elleni küzdelemben
 • Lassítják az öregedést okozó enzimek (metalloproteinase) aktivitását
 • Növelik a bőr rugalmasságát

ÖSSZETEVŐK

AKTÍV HATÓANYAGOK

ÖSSZETEVŐK Larens
ÖSSZETEVŐK Larens

A Larens gyógyhatású kozmeceutikumok alapvető összetevője az egyedülálló Biopeptide Complex – a természetes halkollagén peptidek forrása, amelyet a Prof. n. dr. hab. med. Andrzej Frydrychowski által szabadalmaztatott módszerrel nyernek ki.

A WellU cég (a Larens és a Larens Professional Line termékek gyártója) az innovációra, a legmodernebb laboratóriumi kutatásra építette stratégiáját, kevesebb termékre összpontosítva, de nagy hatékonysággal. A természet és a kutatás egyedülálló egyesítése.

A hatóanyagok szinergikus összekapcsolódása:

 1. Bioaktív kollagén
 2. Biopeptide Complex
 3. Nutrivi víz
 4. Bio placenta
 5. Liposomal Collagen Complex
Bioaktív kollagén

1.Bioaktív kollagén

Az emberi szervezet alapvető fehérjéje. Az emberi fehérje teljes térfogatának 30%-át és a bőr tömegének 70%-át teszi ki. A bőr, a szövetek és a test egyéb szerveinek a rugalmasságáért, elaszticitásáért és feszességéért a KOLLAGÉN felelős. 30 éves kor után azonban a termelése évente körülbelül 1-2%-kal csökken. 40 éves kor után évente akár 10-20%-ot veszítünk, és az öregedési folyamat elkezd felgyorsulni.

A tudósok azt vizsgálták és kutatták, hogyan lehet ezt a folyamatot lelassítani. Megállapították, hogy az édesvízi halak bőre kiváló minőségű kollagént tartalmaz, amely leginkább hasonlít az emberi kollagénre. Feltaláltak egy hideg technológiát, amellyel kinyerhetik ezt a kiváló minőségű – élő, biológiailag aktív, teljesen megőrzött biológiai szerkezetű kollagént – azaz a BIOAKTÍV KOLLAGÉNT. A kutatás 14 évig tartott. Ez egy nagyon összetett technológia, amelyet a vállalat szabadalmaztatott.

Biopeptide Complex

2.Biopeptide Complex

A peptid egy szerves kémiai vegyület, amely több aminosav egyesítésével jön létre. A peptideknek öregedésgátló hatása van – az ún. ANTI-AGING hatás. Mire szolgálnak a peptidek?

 • Serkentik a kollagén, elasztin és hialuronsav termelését
 • Csökkentik a mimikai ráncokat – ún. botox hatás
 • Lassítják az öregedést okozó enzimek termelését
 • Enyhítik a gyulladásos folyamatokat és a fájdalmat
 • Megakadályozzák a striák kialakulását, és hatékonyak a már meglévő striák eltávolításában
 • Enyhítik az égési sérüléseket – pl. napozás után
Nutrivi víz

3.Nutrivi víz

Tökéletes hordozója más hatóanyagoknak, és lehetővé teszi azok átvitelét.

 • Garantálja a hatóanyagok 100%-os felszívódását
 • Képes bejutni minden sejtbe, akár a mutálódott sejtbe is, és stimulálni benne az önszabályozó folyamatokat
 • Biztosítja a bőr mély hidratáltságát

4.BIO-Placenta

bio placenta
bio placenta
bio placenta

A növényi méhlepény (más néven magonc) erősen koncentrált biostimulinok, azaz biológiailag aktív molekulák forrása, amelyek a bőr mélyére hatolnak. 18 éves kortól a növekedési faktorok termelése rohamosan csökken – megkezdődik az öregedési folyamat.

 • Ötféle növekedési faktort tartalmazó innovatív komplex: EGF, IGF-1, Acidic FGF, Basic FGF, VEGF és B9-vitamin, amelyek szinergikus hatásuknak köszönhetően serkentik a hámsejtek és a fibroblasztok megújulását
 • Feszesítő hatása van – tökéletesíti az arc kontúrját, hat a ráncok és az öregedés ellen
 • Serkenti a kollagén szintézisét és az új sejtek növekedését, revitalizálja és támogatja a bőr megújulását
liposomal collagen
Liposomal collagen complex

5.Liposomal Collagen Complex

A piacon egyedülálló komplexum, amely a természetes halkollagén, peptidek, aminosavak, dekorinek, lumikálisok és hisztonok innovatív egyesítését képviseli, liposzómás hordozóba zárva – „HORDOZÓK“.

A liposzómák által szállított halkollagén fehérjék:

 • Csökkentik a ráncokat
 • Regenerálnak és feszesítenek
 • Mobilizálják a HSP fehérjéket a sejtek védelme érdekében
 • Segítenek a pigmentfoltok elleni küzdelemben
 • Élénkítik és kiegyensúlyozzák a bőr színtónusát
lipo

A Larens Liposomal Collagen Complex garantálja az azonnali látható eredményt. Fontos megjegyezni, hogy a Liposomal Collagen Complex gyártási folyamata során nem használunk irritáló vagy mérgező oldószereket, emulgeálószereket, kondicionálókat vagy tartósítószereket. Ezért ez a termék biztonságos az allergiás, érzékeny, speciális ellátást igénylő bőr számára is.

A termékek egyéb összetevői: