A TERMÉSZETTŐL A TUDOMÁNYIG

Klienseink leginkább a természet ajándékainak és a tudományos felfedezések kombinációjának megoldását értékelik. Büszkék vagyunk arra, hogy termékeink fejlesztése valóban ezen két terület összekapcsolásában rejlik.

A Larens Professional Line termékeiben ezért olyan összetevőket találhat meg, amelyeknek forrása a tengerek, folyók és szárazföldek gazdag állat- és növényvilága, és amelyekből speciális folyamatok segítségével sikerült kinyerni mindazt, ami a bőr számára a legértékesebb. Így születik meg az a szépség, amelyeket a Larens Professional Line procedúrái támogatnak és megújítanak.

Nagyon sok tudományos kutatás, tanulmány vizsgálja és bizonyítja a halkollagén peptidjeinek hatását. A kozmetika, kozmetológia és dermatológia területén megszerzett díjak és elismerések a legkeresettebb aktív anyagok közé helyezik őket. A halkollagén peptidjei a világon egyedüli kinyerési módszernek köszönhetően, melyet szabadalmaztattunk, és amely garantálja a Larens termékek különlegességét, olyan minőséget, értéket és lehetőségeket kínálunk fel, amelyek a kollagén Új korszakaként íródnak be a történelembe.

ÖSSZETEVŐK Larens
bio materials Larens

A WellU vállalat együttműködik a brünni CEITEC-kel (Central European Institute of Technology). A WellU Tudományos Tanácsának tagjai a Közép-európai Technológiai Intézetben dolgoznak a Fejlett bioanyagok terén. Az intézetnek 12 megosztott laboratóriuma, 59 kutatócsoportja van 25 000 négyzetméteres területen, és több mint 600 tudóst, kutatót foglalkoztat.